AKADEMIA EVOLUCION ACADEMY

Lajme

“Çaj Rusi” nderohet- Çmimi i publikut ne “Gjakova Film Festival”

Posted by on Apr 5, 2014

“Çaj rusi”, me regji të Valmir Tertinit dhe Arbër Jasharit ka fituar cmimin e publikut ne “Gjakova Film Festival”..Me këtë rast juria profesionale e festivalit e...

Read More

Ngjarjet

LET’S DO IT – workshop

Posted by on Mar 6, 2014

Read More

Evolart

Punëtoria “Hijet e së bardhës – The shades of white” me prof. Gözde Bursaligil

Posted by on Jan 29, 2014

Studentët e departamentit të Dizajnit të Modës patën rastin të përfitojnë nga punëtoria 3ditore “The shades of White” me prof. Gözde Bursaligil Gjatë kësaj...

Read More

Ballina

Posted by on Aug 9, 2013

Ftohen të gjithë studentët e Akademisë Evolucion të marrin pjesë në konkursin me karakter garues të “Designpreis HALLE 2014″. Këtë vit duhet të aplikoni me...

Read More

Recent Posts

“Çaj Rusi” nderohet- Çmimi i publikut ne “Gjakova Film Festival”

“Çaj Rusi” nderohet- Çmimi i publikut ne “Gjakova Film Festival”

“Çaj rusi”, me regji të Valmir Tertinit dhe Arbër Jasharit ka fituar cmimin e publikut ne “Gjakova Film Festival”..Me këtë rast juria profesionale e festivalit e përbërë nga Mevlan Shanaj, regjisor, Naser Shatrolli, skenarist, Kritik, Raimonda Bulku, aktore, Iliriana Arifi regjisore, Georgi Merdzhanov nga Bullgaria, skenarist ka organizuar edhe...

Ekspozite e studentit Faton Tmava

Ekspozite e studentit Faton Tmava

Në Milano të Italisë organizohet java e dizajnit industrial dhe dizajnit të mobileve. Ky organizim bëhet nga dy kompani  shumë të njohura në botë, Isalone dhe Fuorisalone. Studetit Faton Tmava firma Secondome i ka bërë ftesë që ti dizajnojë një set aksesoresh (Mbajtës Qirinjësh) prej xhami të cilët në treg janë shumë të shtrenjtë. Çmimi...

LET’S DO IT – workshop

LET’S DO IT – workshop

“Let’s do it – Clean World Conference 2014″

“Let’s do it – Clean World Conference 2014″

Studentët e Akademisë Evolucion të departamenteve të Dizajnit të Modës dhe Dizajnit të Enterierit, kanë realizuar punime artistike në kuadër të projektit “Let’s do it”. Punimet e studentëve të Dizajnit të Enterierit janë ekspozuar në ndërtesën e Qeverisë së Republikës së Kosovës (nda data 05/02/2014 –...